De twee tijdschriften van GCI Nederland

De Gemeentegids en LifeLine worden volledig ontworpen en ingevuld door Grace Communion International Nederland. Het design, de bewerking en de inhoud van de twee tijdschriften werden door vrijwilligers in onze gemeenten verzorgd. De Gemeentegids is intern voor de leden en de layout en druk wordt verzorgd door Woltersvorgeving.nl te Almere.De Lifeline is niet meer beschikbaar vanaf Januari 2015.

De Gemeentegids

In de Gemeentegids worden mooie ervaringen gedeeld, verjaardagen gevierd en belangrijke mededelingen zoals de data van onze feestdagen kenbaar gemaakt. Tevens worden vragen over het geloof behandeld. Het tijdschrift kan zowel door leden als niet-leden worden gelezen en heeft een luchtig karakter.

Het design, bewerking van en inhoud van de Gemeentegids wordt door vrijwilligers van de gemeenten verzorgd. Eenmalig hebben we tevens een jeugdtijdschrift gepubliceerd: Rootz.

de gemeentegids van Grace Communion wordt aan de leden versterkt in de plaatselijke gemeenten

LifeLine

LifeLine is een tijdschrift dat artikelen bevat, veelal geschreven door sprekers, schrijvers en kerkleiders van Grace Communion International. Deze artikelen zijn vaak eerst gepubliceerd in onze Amerikaanse of Engelse GCI denominaties en vertaald. Alle artikelen zijn getoetst aan de Bijbel.

De lay-out van Lifeline magazine werd door Art Effect verzorgd.

De LifeLine loopt helaas per 1 januari 2015 ten einde wegens budgettaire redenen. Hieronder kunt u wel jaargang 2011 tot en met 2014 terugvinden.